MENY

Studietur

Vi arrangerer årlige studietur til Palestina og Israel for våre medlemsorganisasjoner. Det betyr at det er medlemsorganisasjonene våre som melder på deltakere. Dersom du er interessert i å reise på studietur, ta kontakt med en av medlemsorganisasjonene og hør om du kan få mulighet til å reise.

Pris: Mellom 11 000 og 13 000 kr. Enkeltromstillegg ca. 1500 kr. Dette inkluderer flyreise, reiseleder fra Fellesutvalget for Palestina, transport, overnattinger, frokost, lunsj og guidede turer.

Hvor: Jerusalem, Betlehem, Ramallah, Hebron, Jordandalen, Qalqylia, Nablus og Yaffa.

Neste tur: Vår 2020.

Hva man opplever: På studietur møter vi ulike mennesker og organisasjoner samt besøker forskjellige steder i Palestina (Vestbredden og Øst-Jerusalem) og Israel for å kunne gi deg et bedre og mer direkte bilde av hvordan hverdagen under israelsk okkupasjon fortoner seg for den palestinske befolkningen. Vi reiser blant annet til Jerusalem, Betlehem, Nablus, Hebron, Ramallah, Jordandalen og Qalqylia. Vi opplever hvordan muren hindrer palestinernes fremkommelighet, vi lærer om flyktningenes situasjon og besøker flyktningeleire samt at vi besøker organisasjoner som på ulike måter jobber mot okkupasjonen med fredelige virkemidler. Vi utarbeider et program som vi mener skal kunne være til interesse for alle.

Les gjerne reisebloggen som ble skrevet fra turen vi arrangerte påska 2015: https://okkupertuke.wordpress.com

For spørsmål og påmelding: Send mail til kristine@palestina.no

Andre studieturer

Studietur med Palestinakomiteen i Norge Faglige studieturer i regi av Palestinakomiteen faglige utvalg

Reise på egenhånd?

Ta kontakt med Al Quds reisebyrå for tips til reisen og hjelp med gjennomføring.

Bilder fra tidligere studieturer til Palestina og Israel: