MENY

Medlemsorganisasjoner

I en tid når den palestinske kampen for selvstendighet og frihet er under voldsomt press kan nettopp ditt bidrag ta oss et steg nærmere fred og frihet for palestinerne.

Vil din organisasjon bli medlem? Fellesutvalget for Palestina er en paraplyorganisasjon med mål om å samle alle organisasjoner og foreninger som vil vise sin solidaritet med palestinerne. Deres bidrag vil være viktig for vår organisasjon og våre aktiviteter. Vi tilbyr oppdatert informasjon og ressurser om konflikten. Jo flere som er tilsluttet, jo sterkere vil vår stemme være i den norske debatten.

Ulike typer abonnenter Dere vil betale en medlemsavgift basert på organisasjonens størrelse. Les mer om kontingentsatsene og medlemskap i vedtektene. Last ned søknadsskjema for nye medlemmer her.

Støtte fra enkeltpersoner Enkeltpersoner kan skrive støttemedlemskap. Vil du være støttemedlem, sender du en mail med navn, telefonnummer og epost til fup[alfakrøll]palestina.no. For økonomisk støtte til FuP: Kontonummer 9001.05.20435

Hva går pengene til? Pengene kommer godt med og brukes til diverse informasjonsarbeid vi gjør på nettsiden og på sosiale medier, til studieturer og konferanser. Tilsammen samler vi inn ca 25 000 kr iløpet av et år. Dette er både folk som vil støtte oss med et enkeltbeløp, andre organisasjoner som gir oss tilskudd samt andre som gir et månedlig støttebeløp. Det enkleste er om du går inn i din egen nettbank og registrerer et eget månedlig trekk, da en AvtaleGiro-løsning både er dyr og tidkrevende da vi ikke har så mange givere på dette tidspunktet.

Engasjer deg!

Vil du engasjere deg i konflikten mellom Israel og Palestina? Vil du lære mer, og bidra i arbeidet for ett fritt Palestina? Det finnes mange måter å engasjere seg på.

Studietur til Palestina?

Vi arrangerer årlige studietur til Palestina og Israel for våre medlemsorganisasjoner.

Våre medlemsorganisasjoner: