MENY

Hvorfor fungerer ikke folkeretten i Palestina?

Det er tema når vi inviterer til åpent møte med Francesca Albanese, FNs spesialrapportør for menneskerettssituasjonen på okkuperte palestinske områder, på Internasjonalen i Oslo 7. februar.

Tirsdag 7. februar klokken 19 inviterer vi til et spennende åpent møte med Francesca Albanese, FNs spesialrapportør for menneskerettssituasjonen på okkuperte palestinske områder, på Internasjonalen i Oslo. Hun kom i fjor høst med sin første rapport som spesialrapportør hvor hun bruker ordet apartheid om hvordan Israel behandler palestinerne og skriver om Israels okkupasjon av Palestina som et settler-kolonialistisk prosjekt. Heile rapporten kan du lese her.

I samtale med seniorforsker ved PRIO, Jørgen Jensehaugen, skal Albanese snakke om hvilke folkerettslige prinsipper som gjelder i Palestina og hvorfor og hvorda Israel stadig slipper unna med sine folkerettsbrudd.

Sted: Internasjonalen, Youngstorget, Oslo

Når: Tirsdag 7. februar klokken 19

Arrangementet på Facebook.

Spre gjerne invitasjonen i ditt nettverk. Gratis inngang. Velkommen!

Arrangører: Fellesutvalget for Palestina, Palestinakomiteen i Norge, Palestinakomiteen i Oslo, Norges Kristelige Studentforbund og KFUK-KFUM Global.

Relaterte saker

Søndag 28.4 kl 14 utenfor Stortinget
20.04.2024

Hele landet for fred i Gaza
13.12.2023

Faner for fred
24.11.2023